2010. november 3., szerda

paradicsomos kelkáposzta


hozzávalók (6 adag):
3 ek olaj,
1 nagy fej (220 g) hagyma*,
1 kis fej (600 g) kelkáposzta*,
200 g leveles kel*,
2 doboz darabolt konzerv paradicsom,
borsikafű,
só, bors

paneer - 2 liter tejből*,
250 g tarhonya* (kézi, tönköly)

A megdinsztelt hagymán megpárolom a torzsájától megszabadított, csíkokra vágott kelkáposztát és az apró darabokra vágott leveles kelt, a két doboz paradicsom kíséretében. A borsikafüvet csak néhány perccel a főzés vége előtt érdemes hozzáadni, különben megkeseredik. Elhagyni nem tanácsos, mert az emésztést segíti. A káposztát főtt tarhonyára szedem, tetejére paneert morzsolok.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...