2010. október 7., csütörtök

tonhalfasírt+coleslaw


tonhalfasírt (30 db):
2 (konzerv)doboz (nettó 260 g) olajban eltett tonhal - lecsöpögtetve,
250 g túró*,
1 tojás*,
50 g grana padano,
2 tk aprított snidling,
só, bors,
kb. 5 ek zsemlemorzsa

A hozzávalókat összekeverem, szükség szerint adagolva a zsemlemorzsát. A masszából diónyi golyókat formázok, majd kissé szétlapítva sütőpapíros tepsibe sorakoztatom őket, 200 fokon 20-25 percig sütöm.

coleslaw:
1 fej káposzta*,
4-5 répa*,
1 kis fej hagyma*,
3 dl fehér majonéz*,
100 g joghurt,
2 tk mustár,
só, bors

A zöldségeket lereszelem,  az öntetnek valókat összekeverem, tálalás előtt összeforgatom.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...