2011. január 17., hétfő

zöldséges gőzgombóc


hozzávalók a tésztához:
300 g finomliszt*,
200 ml rizstej*,
5 g szárított élesztő,
10 g rapadura* (nyers nádcukor),
8 g kókuszzsír*,
sütőpor,


hozzávalók a töltelékhez:
15 g szárított fafül gomba - beáztatva,
20 g shiitake gomba - beáztatva (áztatóvizet tegyük félre),
250 g káposzta*,
50 g barna rizstészta (vermicelli),
50 g bambuszrügy,
3 szál újhagyma*,
1 szál (90 g) répa*,
30 g friss gyömbér,
2 gerezd (5 g) fokhagyma*,
1 tk tápióka-por*,
30 ml shoyu szójaszósz*,
só, bors

Maki Stevenson receptje (videóval)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...