2011. január 13., csütörtök

pórés-camembertes rozstészta


hozzávalók (4 adag):
2 ek olaj,
2 szál (320 g) póréhagyma*,
160 g szárzeller*,
só, bors,

250 g camembert sajt,
50 ml olívaolaj,
15 ml fehér borecet,
15 g magos mustár,
150 g tejföl*,
só,

50 g dió*,
400 g tk. rozs spagetti*

A csíkokra vágott pórét és zellert olajon puhára párolom, sóval, borssal ízesítem.  A felkockázott camembert sajtot, az olívaolajat, a mustárt, az ecetet és a tejfölt botmixerrel pürésítem, kevés sót is keverek bele. A kifőtt, még forró spagetti tetejére öntök a camembertes öntetből, ráteszem a párolt zöldségeket és megszórom durvára vágott dióval.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...