2010. december 23., csütörtök

sült cékla és sült répa kecskesajttal


hozzávalók (3 adag):
1200 g cékla*,
2 csomó répa*,
kakukkfű,
2 gerezd fokhagyma*,
olívaolaj,
só, bors
150 g kecskesajt*

A céklát héjastól, alufóliába csomagolva, 200 fokos sütőben 60-75 perc alatt megsütöttem. Az utolsó fél órára egy másik alufólia tasakba csomagolva mellé tettem csíkokra vágott répát, kakukkfűvel, sóval megszórva, olívaolajjal összeforgatva. A céklát langyosra hűlése után meghámoztam, apró kockákra vágtam, fokhagymával, sóval, borssal ízesítettem. Tálaláskor a zöldségek tetejére kecskesajtot morzsoltam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...